Çukurova Üniversitesi | Aday Öğrenci | Web Posta

E-posta Adresi :

İlgili Kişi :

>  Site Haritası
Mevlana 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı "Pak-Türk Araştırmacı Hareketliliği Burs Programı " Çağrısı Açılmıştır.

Değerli Öğretim Elemanlarımız;

2018-2019 eğitim öğretim yılı Pak-Türk Araştırmacı Hareketliliği Burs Programı Çağrısı açılmıştır.

Türk ve Pakistan yükseköğretim kurumları arasında yürütülen işbirliğine dayanan "2018-2019 eğitim öğretim yılı Pak-Türk Araştırmacı Hareketliliği Burs Programı " kapsamında aşağıda belirtilen tematik alanlarda değişim gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır.

Belirlenmiş olan tematik alanlar:

1.  Energy Technologies

2.  Food Technologies

3.  Sustainable Environmental Technologies

4.  Material Science

5.  Smart Transportation Systems

6.  Robot and Smart Systems

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında Proje Başvurusu yapmak isteyen Proje yürütücüsü olan öğretim elemanlarının, 15.09.2018 tarihi mesai bitimine kadar http://yoksis.yok.gov.tr  üzerinden kendi şifreleri ile giriş yaparak gerçekleştirmeleri ve öğretim elemanları tarafından sistem üzerinden girişleri eksiksiz yapılan başvuru form çıktılarının Mevlana Koordinatörlüğünce alınarak Rektör imzalı üst yazı ekinde YÖK Başkanlığına gönderilmesi gerekmektedir.

ÖNEMLİ: Rektörlük üst yazı ekinde iletilmeyen Proje başvuruları kesinlikle işleme alınmayacaktır.

Detaylı bilgi    “Türkiye-Pakistan Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Çağrısı”  yazısında yer almaktadır.

Çukurova Üniversitesi Mevlana Değişim Programı
 Ziyaretçi sayısı: 917