Duyurular

...

2019-2020 AKADEMİK YILI MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETİM ÜYESİ HİBELENDİRME SONUÇLARI

25.03.2019 tarihinde ilan edilen ve Yükseköğretim Kuruluna bildirilen değerlendirme ve yerleştirme sonuçlarına ilişkin Yükseköğretim Kurulundan alınan karara göre aşağıda listelenen öğrenci ve öğretim üyeleri, program kapsamında hibelendirilecektir.

Hibelendirilen ancak haklarından feragat etmek isteyen öğrencilerin Dış İlişkiler Birimi Mevlana Koordinatörlüğüne dilekçe ile başvurması gerekmektedir. Feragat dilekçelerinin Koordinatörlüğümüze verilmesi için son tarih, 15 Haziran 2019’dur. 

Yükseköğretim Kurulunun 08 Mayıs 2019 tarihli toplantısında alınan karar uyarınca feragat eden öğrencilerin yerine yedek listesinde yer alan öğrenci isimleri, Yükseköğretim Kuruluna teklif edilecektir. Yedek listesinde yer alan ve program kapsamında “bursuz” olarak değişime katılmak isteyen öğrenciler, Koordinatörlüğümüze 15 Haziran 2019 tarihine kadar dilekçeyle başvuruda bulunabilir. Alınan başvurular, Yükseköğretim Kurulunun onayına sunulacaktır. 

Hibelendirilen Giden Öğrenci Listesi için tıklayınız.

Hibelendirilen Gelen Öğrenci ve Gelen Öğretim Üyesi Listesi için tıklayınız.

Yedek Giden Öğrenci Listesi için tıklayınız.